5 STVARI KOJE BI TREBALI ZNATI PRIJE NEGO ŠTO SE BOJA KOSE

5 STVARI KOJE BI TREBALI ZNATI PRIJE NEGO ŠTO SE BOJA KOSEAko ste iskusan , ili se boji skakati po prvi put, istraživanja uvijek važni, razmišljajući o promjeni kose (dakle čitanje ovog bloga je korak u pravom smjeru). Ovdje su neke uber-važne točke koje treba uzeti u obzir prije nego što dođete u salon (ili sudoper, Ako ste DIY diva).

Jedno je što efekte zdravlje kose rezultat vaše boje. Djevica kosu (tj. kose koje nisu bile tretirane bojom uopće) – to je najlakši način da se osigura, koliko je dobar dođete do svoje boje i koliko dobro opće zdravlje vaše kose će se nakon obrade boje. Ako ste obojeni kosa u zadnje vrijeme ili je u protekle dvije godine, provjerite da li imate omogućen svoj stilist znati da on ili ona može uzeti pristojno odluke o boja postupcima ovisno o zdravlje vaše kose. Ako http://mobms.hr nemate djevica kose, preporučam nositi duboku masku za fitness dan pred salonom Turske. Ja sam opsjednut s intenzivne увлажняющей maskom. To će vam pomoći integritet kose i strukturni zdravlje, tako da ćete biti u mogućnosti izdržati boja kemikalija bez toliko zla. Olaplex-još jedan brand, koji se može uzeti vaše kose i granice sa renoviranjem i strukturni integritet, pogotovo ako ste olakšati svoje kose.

1. Da, boja kose-kemičar.

to znači da možete izazvati opekline u kosi…gori znači topi. Na šalu na stranu, mnogo mlađi Sam bacio bjelilo 30 razini u njegovo tamno smeđe djevica kosi, koje sam umirao od kutije oko 4 godina, i pao je s moje glave u fistfuls, kad sam ispiranje izbjeljivač. U ovom trenutku moja kosa je iznosio oko 14 inča u duljinu, i ovaj šteta me izgubiti oko 10 centimetara toga. Mnogi suze i posjeta u salon kasnije, saznao sam o loše, da se ne isplati trošiti vrijeme, ako ne znate što radite.

2. Postoje razine kose i nijanse kose.2. POSTOJE RAZINE KOSE I NIJANSE KOSE.

Na primjer, razina 1 je crna, a 10 je vrlo lagana platinum svjetlost, možete samo sigurno podići kosu do 3 razine, ovisno o tome koliko je zdrava kosa, ne uzrokuje lom. ( to je također suprotno, ako ste plavuša, i želite biti crnka, vaša kosa će samo održavati boju nekoliko tamnije porcija za put). Ako imate boju iz snova u vidu, molim vas, imajte na umu da ne možete biti u mogućnosti doći do mjesta u kabini posjeta,to će se vrijeme i помолвку, ali, 00 Dozvoljava da se boje svojih snova će vas koštati! Vaš stilist neće ugroziti zdravlje vaše kose, kako bi dobili boju svoje snove na jednom spoju.

3. Trendi boje (što znači roza, plava, ljubičasta i tako dalje) će raditi samo u slučaju ako je vaša kosa jako svijetle.

Trendi boje su potrebne samo u slučaju ako je vaša kosa barem na razini 7, ali čak i tada to ovisi o tome koju boju želite. Ako želite stvarno svijetle boje ruže? crveno? plava? dosljedno… morate biti na razini 9. Trendy boja će izgledati svjetlije do 8 pere, što znači više usluga. Ako ste spremni biti u centru svaki tjedan par, da ide u korak sa svojim bojama mode, pokušajte staviti nekoliko kapi vašeg boja u vašem klima uređaju i koristiti ga kao lijek. Ako se ne prodaje u trendy boji, ili su nove boje vaše kose, i ja bih ponudio polu-trajni nijansu, kao što je ovaj virusni colourwash. Nećete imati dugoročne obveze, i to je malo jeftinije nego odlazak u salon svakih 6 tjedana, kako bi ga promijeniti.

4. Boje uvijek nestaju.

Mnogi faktori mogu dovesti do nestanka boje kose, uključujući i Sunce i stil topline. Pokušajte koristiti klima-uređaj, koji ostavlja u duši nakon što je on ima UV zaštitu i zaštitu od topline u njemu. Фанатическое естасенеологы boje moja polazna točka za zaštitu i klima boje. Također se preporuča koristiti posebno dizajniran šampon i regenerator za održavanje boje tretirane kose (on će to reći na bocu). Neviđeno-ovo je najteži ton u održavanje, tako da, ako nemate načina života, koji vam omogućava da zadržite boju, kao jarko-crveni, i biti u salonu svakih 6 tjedana, možda želite uzeti u obzir nešto više prirodni. Ako idete za srebrne teen izgled, ljubičasti šampon stvar je obavezno! Vrijedi hype, volim koristiti Shampoo Sea Svjetla od Kava

5. Čim se boje svoje kose, pripremite se na službu.5. ČIM SE BOJE SVOJE KOSE, PRIPREMITE SE NA SLUŽBU.

Refleksi najlakše održavati, obično svakih 12 izgubljenih tjedana za retuširanje, sve boje trebaju retuširanje svakih 4-8 tjedana ovisno o vašem rast kose, ali većina kosa raste oko 1/2 inča svaki mjesec. Učinite vrijeme za kosu, to košta održavanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *